Ми у Facebook
24.04.2014, 12:23

Рівненщина: У Великодню ніч потяг відрізав ноги 25-річному хлопцю [+Відео]

Подробиці страшної трагедії на залізниці.
У Великодню ніч хлопця переїхав потяг. Смерть наступила миттєво. Загиблому було 25 років.

Трагічний випадок трапився на перегоні Обарів-Клевань Рівненського району. Щоправда, після наїзду на людину машиніст потяга зник. Який саме локомотив причетний до цієї події - і досі не з’ясовано. Як пояснили правоохоронці, зараз перевіряються 4 потяги, які могли курсувати у час трагедії на тому місці.

Рівненщина: на Великдень знайшли двох загиблих

Загиблий проживав з родиною у селі Оржів Рівненського району. Відомо, що напередодні своєї смерті він, наче, гостював у родичів. Аби скоротити шлях додому, чоловік переходив через залізничні колії. Тут його і збив поїзд. У хлопця відрізало ноги. Смерть наступила миттєво. Закривавлене тіло людини випадково помітив машиніст іншого потяга. Він і повідомив правоохоронцям.

Слідчі міліції нині з’ясовують, який саме потяг міг збити людину та чому машиніст покинув місце аварії на залізниці. Розглядаються різні версії, встановлюються свідки. Кримінальне провадження відкрили за статтею 276 Кримінального кодексу України, а це порушення працівником залізничного транспорту правил безпеки руху, що призвело до загибелі людини.

На Рівненщині у переддень Великодня сталася жахлива трагедія на залізниці



Загиблий хлопець із хорошої родини. На Великдень його і поховали в рідному селі.

Брат загиблого Федір розповів, що хлопець був дуже добрий та працьовитий: "Він пішов працювати одразу по закінченню школи, цим самим допомагаючи мені навчатись в університеті..."





На правах реклами