Ми у Facebook
24.04.2014, 12:42

В Слов'янську з’явилася бронетехніка та вертольоти. Є загиблі [ОНОВЛЕНО]

У Слов'янську триває антитерористична операція.
Збройні сили України взяли під контроль ще один блок-пост під Слов'янськом. Як повідомляє Українська правда, у результаті перестрілки три людини із сил загону самооборони вбиті. Невідомі обстріляли й журналістів, але вони не постраждали.

На під'їзді до Слов'янська горять шини на блокпосту біля Комбікормового заводу.





Мобільний зв'язок у даному регіоні працює з перебоями. Над містом кружляють вертольоти, підтягується бронітехніка.

За чутками, у ці хвилини вже чутні постріли.

Сьогодні сепаратисти заявили про загибель двох осіб після перестрілки, що сталася вранці на території між Слов'янськом і Святогірськом.

А вчора о 18:30 в районі Слов'янська були обстріляні два вертольоти військової частини Національної гвардії України, які виконували завдання з патрулювання визначених районів навколо міста Слов'янська Донецької області. У результаті машини отримали незначні пошкодження і зуміли благополучно повернутися на базу, йдеться на liga.net.

Фото: facebook.com/piotr.andrusieczko

Як стало щойно відомо, у Слов'янську триває антитерористична операція. По це заявляє прес-служба МВС.

"У ході проведення антитерористичної операції, підрозділами МВС розблокували та знищили 3 блокпоста незаконних збройних формувань в північно-східній частині міста Слов'янська Донецької області. Під час бойового зіткнення до 5 терористів було знищено. З боку учасників АТО один боєць отримав поранення. У ході проведення антитерористичної операції були поширені листівки, в яких населення закликають дотримуватися спокою, по можливості не залишати свої будинки, не відпускати дітей без нагляду батьків на вулиці міста, не піддаватися на провокації і не виконувати злочинні накази представників самопроголошеної незаконної влади."





На правах реклами