Ми у Facebook
24.04.2014, 17:22

Назвали винних у розгоні Євромайдану 30 листопада

Парламентська комісія дійшла висновку, що керівником злочинної організації був екс-міністр внутрішніх справ Захарченко.
Тимчасова слідча комісія Верховної Ради завершила перевірку фактів розгону акції Євромайдану в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року. Про це заявив голова ТСК Геннадій Москаль, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на ВВС Україна.

Рівнян, які зникли на Майдані, досі не знайшли

Комісія дійшла висновку, що керівником злочинної організації, яка організувала розгін Євромайдану, був колишній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

У дану організацію також входили: заступник міністра внутрішніх справ Ратушняк, начальник Головного управління МВС у Києві Валерій Коряк, заступник начальника ГУ МВС України в м.Києві з громадської безпеки Петро Федчук, начальник управління громадської безпеки ГУ МВС у м. Києві О.Мариненко, заступник начальника Управління з громадської безпеки МВС України в м.Києві С.Кірдасюк, начальник спецпідрозділу Беркут ГУ МВС України в Києві Сергій Кусюк.

Київський Майдан 22 березня: непідробні емоції рівнянки [+Фото]

Напрацьовані комісією матеріали направили в.о. генпрокурора Олегу Махніцькому.

Нагадаємо, в ніч на 30 листопада 2013 року спецпідрозділ "Беркут" застосував силу до учасників мирної акції проти призупинення підготовки України до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Поетеса, уродженка Рівненщини, написала вірші про Небесну сотню





На правах реклами