Ми у Facebook
07.05.2014, 01:11

Рівняни єднаються патріотичними аватарками

Сотні рівнян та патріотів по всій Україні підсіли на нову забавку в Інтернеті – створюють собі патріотичні аватарки для соцмереж. Нещодавно з'явився новий сервіс для цього.
До усім відомого сайту для створення патріотичних аватарів тепер додалась іще одна розробка.

Такі картинки можна зробити Вконтакте, заванатживши додаток Єдина країна - зроби свій патріотичний аватар.

Організатори запрошують усіх взяти участь в інтернет-флешмобі на підтримку єдності України! Ви можете створити свій патріотичний аватар та завантажити його собі на сторінку, тим самим взявши участь у флешмобі. Покажемо всьому інтернету, що ми були, будемо та є єдиними!





Українці з усього світу об'єдналися в Інтернеті і все більше користувачів приєднується до інтернет-флешмобу аватарів. Окрім українців, патріотичні аватари за допомогою додатку ставлять у 9 країнах світу: Росія, Польща, США, Білорусь, Німеччина, Казахстан, Молдова, Італія, Ізраїль.

Новий додаток постійно вдосконалюється, зокрема, нещодавно стало можливим запросити до флешмобу друзів, а також поставити на фон прапор Євросоюзу.

- Задум — неймовірний, - вважає рівнянка Наталя. - Усі ці аватарки такі щирі, симпатичні. Але і це - не головне. Важла сама ідея — тобто принаймні через Інтернет усім українцям продемонструвати своє єднання. Дуже тішить, що на це відреагували та продовжують реагувати багато моїх співвітчизників. Це приємно, і це — надихає на здаватися і не розчаровуватися.





На правах реклами