Ми у Facebook
25.04.2014, 09:15

Рівненський ливарний завод відновить свою роботу?

В тому, що впродовж місяця Рівненський ливарний завод відновить свою роботу запевнив керівник підприємства Євгеній Козаков. Нагадаємо, що виробництво на підприємстві припинилося у грудні 2013 року.
Зустріч з працівниками заводу, представниками обласної прокуратури, міліції, юстиції, інспекції праці та фонду державного майна зініціювала Рівненська обласна державна адміністрація. Ціллю зустрічі стало відновлення роботи підприємства.

Як працюватиме «Рівнеазот»?

- Керівник заводу Євгеній Козаков не сумнівається у «запуску» підприємства і просить на це місяць Каже, для цього навіть знайшов інвестора. Чимшвидше розпочати роботу він зацікавлений, як ніхто. Адже 4-ри місячна зупинка, за словами Євгенія Козакова, йому коштує як власнику мільйони гривень, - повідомляє прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації. - Керівник ливарного заводу пообіцяв вже завтра (25 квітня) зустрітися з трудовим колективом, аби заспокоїти їх та з порозумінням віднестися до тимчасової проблеми.

У Рівному прокуратура розпочала перевірку будівництва біля Пагорбу Слави [+Відео]

Важливо також, щоб працівники підприємства отримали виплати заборгованості заробітної плати. Офіційно до міліції з цього питання звернулося 72 працівники заводу. Декому з них підприємство заборгувало від 5 до 11 тисяч гривень. Яким чином люди зможуть отримати ці кошти і коли, вирішуватимуть суди. На особистому контролі питання заборгованості і в очільника області Сергія Рибачка.






На правах реклами