Ми у Facebook
26.04.2014, 10:40

Рівненщина: хто очолить Березнівську райдержадміністрацію?

Новим головою Березнівської райдержадміністрації на Рівненщині може бути призначений один із депутатів Костопільської міської ради.
Як стало відомо порталу OGO.ua із власних джерел, на посаду голови Березнівської райдержадміністрації розглядається кандидатура депутата Костопільської міської ради Дмитра Єрмаченка. Він був обраний до Костопільської міської ради у 2010 році за списком ВО "Батьківщина". Працює директором ТзОВ "Кар'єр Буд", яке спеціалізується на оптовій торгівлі будівельними матеріалами.

На Рівненщині сім нових голів райдержадміністрацій

Нагадаємо, що навколо призначення голови Березнівської райдержадміністрації розгорнулась своєрідна інтрига: спочатку на цю посаду розглядалась кандидатура підприємця Людмили Пилипчук, яка очолює районну організацію ВО "Батьківщина", згодом же стали говорити про можливість призначення очільником Березнівщини... її брата Руслана Пилипчука, який раніше вже працював у райдержадміністрації, зокрема, на посаді першого заступника голови.

Нові голови райдержадміністрацій на Рівненщині: на Березнівщині замість сестри керуватиме брат?

До слова, що наприкінці березня на сесії Березнівської райради розглядались кандидатури на посаду голови райдержадміністрації, і тоді, окрім Руслана Пилипчука, на голосування ставилась і кандидатура Дмитра Єрмаченка, проте перша кандидатура отримала перевагу. Зазначимо втім, що голів райдержадміністрацій призначає Президент України (в даний час - в.о. Президента) за поданням голови облдержадміністрації.

На Рівненщині - новий голова райдержадміністрації

Нині нових голів райдержадміністрацій призначено у 12 із 16 районів Рівненщини. Окрім Березнівського району, розпорядження про призначення голови РДА немає і стосовно Радивилівщини. А у Дубенському та Корецькому районах на посадах голів райдержадміністрацій імовірно мають залишитись діючі керівники районів Руслан Сивий та Михайло Волинець відповідно.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ