Ми у Facebook
26.04.2014, 16:34

Рівне: пожежа на Струтинської

26 квітня обідньої пори рівненські рятувальники ліквідували загоряння речей домашнього вжитку на балконі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Струтинської.
26 квітня о 13.01 до чергової служби Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, в дев’ятиповерховому житловому будинку по вулиці Струтинської в обласному центрі. На місце події відразу було направлено два відділення чергової варти вогнеборців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Рівне: пожежа на Фабричній

Як виявилось, вогонь спалахнув на балконі на третьому поверсі. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання, піднявшись по висувній автодрабині, за допомогою водяного ствола швидко ліквідували загоряння, не допустивши розповсюдження вогню у квартиру. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку, що були на балконі. Як повідомляє прес-служба Головного управління Держсдужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, ніхто з мешканців будинку не постраждав. Наразі причина пожежі встановлюється.

Смерть у вогні на Рівненщині

Загалом упродовж минулої доби на Рівненщині сталося 4 пожежі, з початку квітня - 86, а з початку нинішнього року - 400.





На правах реклами