Ми у Facebook
27.04.2014, 00:34

Володимир Кличко здобув чергову перемогу, нокаутувавши Леапаї [ВІДЕО] [+Відео]

Відбувся ще один великий поєдинок за участю Володимира Кличка, цього разу його суперником став австралієць Алекс Леапаї. Для Володимира бій був досить легким, і він нокаутував супротивника у 5 раунді, хоча міг зробити це значно раніше.
Ще до початку бою букмекери передбачали перемогу Володимира, тому за котирувань, наш співвітчизник був беззаперечним фаворитом бою.

Для Володимира це вже 62-та перемога у професійній кар'єрі і 52-та нокаутом, пише ТСН

Перший нокдаун суддя відрахував Леапаї вже на другій хвилині. Правда, австралієць швидко встав на ноги і впевнено продовжив бій. А до кінця першого раунду Кличко-молодший вже повністю контролював ситуацію.

Наступні раунди Леапаї регулярно пропускав удари і нічого не міг протиставити джебу Володира. Кличко методично "розстрілював" суперника точними ударами.

Бій закінчився в п'ятому раунді, коли протягом хвилини Кличко двічі відправив суперника в нокаут.


Відео 5-го, переможного, раунду




Нагадаємо, що суперником українсього боксера, цього разу, був Алекс Леапаї — австралійський боксер-професіонал самоанського походження на прізвисько "Левине Серце" та як його називають в Азіатському регіоні, "Австралійський Майк Тайсон". Боксер виступає у надважкій ваговій категорії.



У професійний бокс він прийшов у 2004 році, і після його останньої перемоги над непереможним Денисом Бойцовим результат Леапаї становить 30 перемог, 24 з яких нокаутом, і 4 поразки.

Де шукати онлайн-трансляцію поєдинку Кличко - Леапаї?

В андеркарті бою Кличко - Леапаї наш козак Олександр Усик здобув третю поспіль суперперемогу у профі. Сашко нокаутував у третьому раунді ганця Бена Нсафоа.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ