Ми у Facebook
27.04.2014, 18:09

ВІДЕО: Трагедія на Ювілейному у Рівному - подробиці пожежі [Фото+Відео]

Стали відомі подробиці пожежі, яка спалахнула 26 квітня у мікрорайоні "Ювілейний" у Рівному, забравши життя 38-річного чоловіка.
26 квітня о 17.52 до чергової служби Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку по вулиці Соборній, 438. На місце події відразу було направлено два відділення чергової варти вогнеборців 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини, одне відділення на пожежній автодрабині ПРЧ АРЗ СП та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

Рівне: пожежа на Струтинської

Приїхавши за вказаною адресою, рятувальники провели розвідку і встановили, що горить двохкімнатна квартира на п’ятому поверсі. Також сусіди повідомили, що в помешканні, можливо, є людина. Не гаючи часу, одна група бійців Держслужби з НС в апаратах захисту органів дихання та зору, піднялася по висувній автодрабині у вікно квартири, а інша група вогнеборців - по сходовій клітині.

На Рівненщині загорівся потяг

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили на балконі тіло господаря оселі, 38-річного Ігора. Чоловіка негайно винесли на свіже повітря та передали працівникам швидкої допомоги. Проте врятувати життя людини медикам, на жаль, не вдалося.



Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Рівненській області, а 18.14 пожежа була локалізована, а о 18.32 - ліквідована. Вдалося врятувати від повного знищення вогнем квартиру та не допустити поширення пожежі на судні оселі. Проте, вогонь знищив речі домашнього вжитку в кімнаті та на балконі. А найголовніше - внаслідок пожежі загинула людина.



Наразі причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

На Рівненщині загорілось торфополе



Загалом упродовж минулої доби на Рівненщині сталося 4 пожежі, з початку квітня - 91, а впродовж нинішнього року - 406. Упродовж квітня на пожежах в області загинуло троє людей, з початку року - 19, у тому числі троє дітей.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ