Ми у Facebook
27.04.2014, 20:15

Соратник Олександра Музичка і колишній член рівненського «Правого сектору» показав де зберігає зброю [+Фото]

Екс-член рівненського «Правого сектору» та соратник Олександра Музичка Ярослав Гранітний розповів на своїй сторінці у Фейсбук про «облаву на представників УНСО в яких є зареєстрована зброя» та показав де він сам зберігає зброю.
- Міліція влаштувала облаву на представників УНСО в яких є зареєстрована зброя. Наче з ціллю визначити умови зберігання зброї. Насправді ціль одна, вилучити зброю в патріотів. Данні акції ще раз підтверджують цілі влади по злиттю України. Замість того що б боротись з сепаратистами і вилучати зброю в них вони ходять з списком по домівкам патріотів.
P.S. Зброю я не здам, як і казав, взяти її можна буде тільки з моїх холодних рук
, - написав на своїй сторінці у Фейсбук керівник організації "Бойовий молот" Ярослав Гранітний.

Лідер рівненського гурту "Ot Vinta!" намалював ескіз пам'ятника Небесній сотні [+Фото]

Також згодом Ярослав Гранітний вирішив показати усім користувачам соціальних мереж, а також міністру МВС України Арсену Авакову як він зберігає у своєму домі зброю.

- Оскільки (не наш) міністр МВС України Арсен Аваков любить перевіряти умови зберігання зброї в членів УНСО (при чому у всіх з різницею в 5 хв., по всьому місті одночасно) виставляю ці світлини. Оскільки ВОНО більше часу в фейсбуці чим на роботі, то спрощую роботу працівникам міліції, в яких і так повно завдань. А якщо Арсен хоче забрати в мене зброю то хай напише в фейсбуці, я йому привезу особисто і особисто передам, в робочому стані і заряджену...






На правах реклами