Ми у Facebook
28.04.2014, 10:26

Рівненщину відвідає Віце-прем’єр-міністр України

28 та 29 квітня Рівненщину відвідає Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич. За цей час віце-прем'єр планує відвідати Острозьку академію, лікарні та музеї, а також поспілкуватися із ЗМІ.
28 квітня о 13.40 Олександр Сич завітає до Національного університету «Острозька академія» та відвідає музеї Острога.

Також Віце-прем’єр-міністр ознайомиться з роботою Рівненського обласного диспансеру радіаційного захисту населення, а ще проведе нараду з лікарями Рівненщини щодо проблем постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.


Хто може стати Президентом після першого туру? [ІНФОГРАФІКА]


А 29 квітня, у планах Віце-прем’єр-міністра – поїздка до Рокитнівської центральної районної лікарні. Там він вручить ключі від двох новеньких автомобілів швидкої допомоги. У приміщенні Рокитнівської ЦРЛ Олександр Сич також відповість на запитання журналістів під час прес-конференції, яка відбудеться о 16 год.

ДОВІДКА

Олександр Максимович Сич (16 липня 1964, село Дерть, Рокитнівський район, Рівненська область) — український політик правого спрямування.

Голова Івано-Франківської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» (до жовтня 2012). Узгоджений кандидат від низки опозиційних сил (ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», Фронт Змін, Громадянська позиція та ін.) по округу № 83 (м. Івано-Франківськ) на Виборах до Верховної Ради України 2012.

Кандидат історичних наук, доцент кафедри державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Заступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» з питань ідеології, входить до Політвиконкому.

27 лютого 2014 призначений віце-прем'єр-міністром України.

За матеріалами прес-служби Рівненської ОДА та Вікіпедії.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ