Ми у Facebook
28.04.2014, 13:47

СБУ затримала заступника «народного» мера Слов'янська

За організацію сепаратистських заходів СБУ затримала заступника самопроголошеного мера Слов'янська.
Сепаратисти та екстремісти намагаються проводити активні дії в інших областях та не приховують своїх намірів. Силами Антитерористичної операції затримано Ігоря Перепечаєнка, заступника самопроголошеного мера Слов'янська, за причетність до сепаратистських заходів. Про це під час брифінгу у СБУ повідомила речник відомства Марина Остапенко, передає УНН.

Російські війська підійшли впритул до кордонів України на Луганщині

"Наміри сепаратистів та екстремістів - дестабілізація України та зрив президентських виборів. Зокрема встановлено, що Перепечаєнко причетний до сепаратистських заходів, що супроводжувались насильством, погромами та застосуванням зброї.

У Слов'янську припиняють антитерористичну операцію, - ЗМІ

Також встановлено, що Перепечаєнко після налагодження контакту із диверсійною групою "Стрілка" ще 22 квітня чартерним рейсом літав до Москви, де розповідав журналістам "Першого каналу" РФ про "звірства "Правого сектору" та те, як нинішня українська влада знущається над мирним населенням. Також він, перебуваючи у Москві, отримав вказівки щодо заходів для подальшої ескалації конфлікту. Перепечаєнка затримали в аеропорту Донецька після повернення із Москви. При ньому виявлено 19 тисяч доларів, які він мав передати особисто Ігорю Гіркіну (Стрєлкову), а також пристрій для кодування телефонних дзвінків. Наразі триває слідство", - сказала речник СБУ Марина Остапенко.





На правах реклами