Ми у Facebook
29.04.2014, 10:32

30 квітня – останній день подання декларації про майновий стан і доходи рівнян

За останніми оперативними даними про отримані в минулому році доходи уже відзвітувалися 1717 мешканців Рівного.
Сума задекларованого ними доходу майже 93 мільйони гривень, - повідомили в управлінні оподаткування доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у м.Рівному ГУ Міндоходів у Рівненській області.

У Рівному перші мільйонери задекларували свої доходи

За попередніми розрахунками, після сплати декларантами визначених податкових зобов’язань з ПДФО, місцева казна отримає майже 2,4 млн. грн. додаткових надходжень.

Рівне: Як працюватиме Центр обслуговування платників у вихідні та святкові дні

Як свідчить аналітика, найбільші суми задекларували рівняни, котрі отримали спадщину, продавали та здавали в оренду майно.

Наприклад, 302 громадянина у своїх деклараціях вказали майже 28,6 млн.грн. доходу від отриманого в спадщину або подарунок майна.

Більшість декларантів в процесі подання податкової декларації надали перевагу безпосередньому спілкуванню зі спеціалістами центру обслуговування платників інспекції. Разом з тим, є і  рівняни, які подали декларації в електронному форматі.

На що вплинуло скасування підвищення мінімальної зарплати

Для усіх, хто ще не встиг подати декларацію про майновий стан і доходи та потребує допомоги фахових спеціалістів у її заповненні, варто поспілкуватися з працівниками центру обслуговування платників за адресою: м.Рівне, вул.Відінська, 8, тел. 0362 28-08-25, 28-07-79.

Про це повідомили в Інформаційно-комунікаційному відділі ГУ Міндоходів у Рівненській області.





На правах реклами