Ми у Facebook
29.04.2014, 16:10

Стало відомо, на що витрачаються народні гроші для армії

Міноборона України розповіла, що саме вони закупляють за гроші, які надійшли до них у рамках благодійної акції "Підтримай українську армію". На сьогоднішній день сума становить понад 110 млн грн.
З цих коштів 106,2 млн грн будуть витрачені на матеріально-технічне оснащення, 6,1 млн грн - на медичне забезпечення Збройних Сил.

Відомо, що потреби армії визначає Генштаб. Покращення матеріально-технічної бази армії проходить через процедуру державних закупівель.

Регіонали хочуть закріпити статус російської мови в Конституції

Як повідомляє news.liga.net, на заключному етапі перебуває процес закупівель 42 тисяч спальних мішків для військовослужбовців, на які виділяється 15 млн грн. 500 тис.грн буде направлено на децентралізовані закупівлі з метою пошиття форми для офіцерів Військово-морського флоту і курсантів та ліцеїстів ВМФ. На 36,1 млн грн сформовані закупівлі для особового складу Військово-морських сил, які були виведені з півострова Крим - для забезпечення особового складу, задіяного в угрупованні військ, і для забезпечення прийому та поповнення на строкову службу.

Рівняни єднаються патріотичними аватарками

Також кошти, які були зібрані в рамках благодійної акції, будуть спрямовані на:

22 млн.грн. - захисні шоломи

8,5 млн.грн. - флотська форма одягу

3,5 млн.грн. - маскувальна сітка

2,2 млн.грн. - засоби зв'язку та комплектуючі до них

2,1 млн.грн. - простирадла бавовняні

1,8 млн.грн. - ковдри

1,4 млн.грн. - матраци

1,2 млн.грн. - топографічні карти

0,4 млн.грн. - наволочки бавовняні

0,4 млн.грн. - подушки

Додатково закупляються 10 000 одиниць кевларових шоломів для забезпечення військовослужбовців аеромобільних військ і військ спецпризначення. Ще докуповують нову польову форму, яка поліпшена за своїми конструктивними особливостями.





На правах реклами