Ми у Facebook
29.04.2014, 10:49

Як юні рівняни готуються до дорослого життя?

Усі ми знаємо, як бентежно та хвилююче чекають свого випускного школяри. Це, певно, найбажаніша та найочікуваніша подія усього шкільного життя! Тож як готуються до цього дня рівняни?
Щороку, напередодні літа, місто галасує і світиться усіма кольорами веселки: старшокласники прощаються зі школою! У краватках, дивовижних платтях і з слізьми на очах. Парадом через головну вулицю міста йде молодь, сповнена нових очікувань та планів на муйбутнє. У поглядах простежується страх і невідомість, а думки вже наповнюються спогадами про перший успіх й падіння, про біляві бантики ще на юних голівках, перші сльози, та звичайно ж, спогади про перше кохання.

Випускний 2014: модні тренди вечірніх суконь [+Фото]

Приходить впевненість: саме зараз вони прощаються з дитинством і безтурботним життям в рідних гніздах батьків. Вже завтра вони здаватимуть іспити, а згодом вступатимуть до ВУЗів, переїзджатимуть до інших міст і вже зовсім скоро будуть вести своїх маленьких діточок до школи. Там і починається життя, яке кожен з нас проживає по-своєму.

Я, випускниця НВК №12, хотіла б сказати наступне. Я вдячна усім тим, хто щодня вкладав в мене великі зусилля, покладав шалену надію і вчив новому. Саме з таким багажем знань, навичок і вражень, я хочу йти в доросле, свідоме життя. Там на нас чекають нові люди і щось цікаве, незнане раніше. Головне, чому школа вчить нас - не здаватись, не підкорюватись проблемам і досягати своїх цілей! Там кожен рідний тобі, а як зайдеш - одразу відчуття домашнього спокою і затишку. Шкільна родина подарувала мені те, що допоможе у подальшому житті: витримку, впевненість, наснагу і віру в те, що усе вийде. Лишається прикласти максимум зусиль і бути готовими до нового життя. Не можна боятись. Один етап скінчився, але все саме солодке ще попереду, на десерт.

Чи буде парад випускників у Рівному?

Кожен пам'ятатиме цей казковий період юності, який дав нам основу і базис для нових починань. У школі ми знаходили себе, друзів і відкривались людям із різних сторін. Тут ми формували себе, як особистостей і вчились відстоювати свою позицію. Ці навики завжди пригодяться в майбутньому. Саме тому ця школа життя така рідна нам, ми там росли і пізнавали світ.

А у цю прощальну мить, земний уклін вам, Вчителі! І вперед у доросле життя!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ