Ми у Facebook
02.05.2014, 12:50

Прикордонники Рівненщини працюють у посиленому режимі

З 3 березня прикордонники посилено охороняють державний кордон. А це означає, що збільшилася кількість прикордонних загонів та щільність їх розташування на 545 кілометрах у Рівненській та Волинській областях.
Прикордонники рівненщини охороняють державний кордон протяжністю 540 км. На території Рівненщини є два міжнародні пункти пропуску, один міждержавний (пересікають кордон лише громадяни Білорусії та України)і також місцеві пункти пропуску, де кордон можуть пересікати лише населення яке живе біля кордону. А також на час збору ягід відкриваються ще три тимчасові місця пропуску, для того щоб місцеві жителі могли безперешкодно займатися збором ягід та дикоросів.

Стосовно потреб прикордонників, то вони забезпечені всім необхідним, але для них не вистачає бронижелетів.

«Наші прикордонники на 100 відсотків забезпечені зброєю. Це автомати Калашнікова, пістолети Макарова, прилади нічного бачення, тощо. Щоправда бронежилетами – лише на 15 відсотків від потреби», - розповів начальник відділу прикордонної служби «Дубровиця» Михайло Нікулін.



Як живуть та працюють прикордонники на Рівненщині

На що голова ОДА Сергій Рибачок зазначив: «Дійсно, особовий склад має достатню кількість боєприпасів. Втім, у прикордонників є прохання до нас допомогти їм з пальним та бронежилетами. Ми будемо клопотати перед профільним міністерством, аби забезпечити прикордонників усім необхідним».



Під час візиту до прикордонної служби голова ОДА подарував прикордонникам два комплекти радіостанцій, про які вони просили раніше. Вони забезпечать прикордонникам зв’язок на відстані 8 кілометрів на відкритій місцевості. Рації були профінансовані рівненськими підприємцями.



У рівненських маршрутках подорожчав проїзд






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ