Ми у Facebook
02.05.2014, 15:17

«Феміда» - володар Кубка «Бізнес-ліги «ОГО» з міні-футболу! [+Фото]

Команда «Феміда» завоювала почесний трофей, розгромивши у фіналі минулорічного переможця турніру «Рівнегаз» із непристойним рахунком 7:1.
Сьогодні, 2 травня, спочатку відбулися матчі 1/2 фіналу. Команда-сенсація восьмого за рахунком Кубка «Бізнес-ліги «ОГО» «Тріумф» поступилася майбутньому чемпіону «Феміді» із рахунком 1:3.

Другий поєдинок проводили між собою «Рівнегаз» та «Комфорт-Сервіс». У над напруженій боротьбі успіх святкували минулорічні переможці – 2:1.

Кубок «Бізнес-ліги «ОГО» з міні-футболу: результати матчів 1/4 фіналу. «Тріумф» продовжує дивувати [+Фото]


Після невеликої перерви, давши фіналістам відпочити, глядачів чекав останній матч, який дав би відповідь на питання, хто ж стане цьогорічним чемпіоном, «Феміда» чи «Рівнегаз».



БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ

Ніхто не передбачав, що рахунок фінального поєдинку буде такий переконливий. Безперечно, «Феміда» продемонструвала справжню гру чемпіона, не залишивши каменя на камені від «Рівнегазу» - 7:1.



- Такого цікавого та напруженого турніру ми вже давно не бачили. Сенсацію створила команда «Тріумф», вибивши в 1/8 одну із найсильніших команд «Славію». Багато хто тоді думав, що «Рівнегаз» забезпечив собі перше місце, позбувшись головного суперника. Але не так все вийшло, як гадалося. Далі «Тріумф» вибив «Спортлайф», теж претендента на нагороди, і достойно показав себе у півфіналі. Звісно, головна сенсація чекала на нас попереду, адже «Феміда», зібравши усі свої сили, обіграла у фіналі команду «Рівнегаз», постійного фіналіста та переможця всіх наших змагань. Приємно, що турнір обійшовся без травм, без різного роду непорозумінь, та проходив у чесній, компромісній боротьбі. Цей кубок вибороли найсильніші! – Підсумував Голова Рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков.



БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ

Тріумфатора Кубка «Бізнес-ліги «ОГО» з міні-футболу 2014 визначено. Нагородивши учасників турніру, півфіналістів, фіналістів та, власне, чемпіона, отримали свої нагороди найкращий воротар, захисник, нападаючий та гравець турніру.





Найкращий воротар – Котюк Павло, «Комфорт-Сервіс»
Найкращий захисник – Барна Віталій, «Тріумф»
Найкращий нападаючий – Костюк Олег, «Феміда»
Найкращий гравець – Тушич Віталій, «Рівнегаз»





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ