Ми у Facebook
03.05.2014, 08:39

"Випускник-2014": випускники НВК № 2 м.Рівне [Фото+Відео]

У проекті "Випускник-2014" знайомимо з цьогорічними випускниками шкіл, гімназій та ліцеїв Рівного. А потім з допомогою інтернет-голосування оберемо “Випускника-2014”! Сьогодні – наше перше знайомство, а героями його стали випускники рівненського НВК №2 "Школа - ліцей".
Представлення наших учасників та інтернет-голосування на порталі OGO.ua відбудуться упродовж травня. Переможець проекту отримає нагороду на святі Останнього дзвоника у своїй школі.

Отож, знайомтесь - випускники НВК № 2 "Школа - ліцей" м.Рівне!


Петро МИРОНЧУК

- Я - Мирончук Петро - учень НВК №2 «Школа-Ліцей» - одного з найкращих закладів Рівного . Моє ім’я в перекладі з давньогрецької означає «камінь», тому вирізняюсь твердістю характеру та рішучістю. За знаком зодіаку я – козеріг, тому впертий та звик лише перемагати.

Пишаюсь тим, що українець.

Із дитинства був допитливим, люблю читати, вивчати іноземні мови і (як не дивно) вчитися, тому за декілька місяців планую отримати атестат із відзнакою та золоту медаль.

Завжди намагаюся тримати руку на пульсі подій, розвиватися у різних напрямках. Здобував перемоги у міських етапах олімпіад із математики, хімії, біології, фізкультури. Також спробував реалізуватися як науковець-початківець, написавши роботу з медицини німецькою мовою.

Мирончук Петро
Мирончук Петро


Проте навчання – це не основне із захоплень. Спорт – моє друге ім’я. Я не можу уявити своє життя без спортивних змагань, де панує конкуренція, без болісних невдач і солодких перемог. Спорт виховав в мені любов до здорового способу життя і довів, що можна стати популярним не лише завдяки сигареті чи алкоголю. Також відвідування спортивних секцій цікаве для тих, хто шукає нових друзів, пригод і адреналіну. Так, як я голова спортивної комісії у школі, намагаюся залучити якомога більше дітей до занять фізкультурою.

Не залишаюся байдужим і до проблем екології. Був одним із засновників клубу «ПЗП» ( природозахисні «пакосники»). Ми пропагуємо природоохоронну діяльність, власними вчинками подаємо приклад іншим.
Також розвиваю в собі акторські здібності, часто виступаючи на сцені, та уже спробував себе у ролі режисера-постановника, знімався у шкільному відео.

Мрію продовжити традицію нашої родини – стати лікарем вже у четвертому поколінні.

ВІДЕОПРЕДСТАВЛЕННЯ ПЕТРА МИРОНЧУКА

Катерина РОГОЖИНА

Рогожина Катерина
Рогожина Катерина


- Я - Рогожина Катерина, учениця НВК №2 «Школа -Ліцей». Знайомі та друзі знають мене як веселу, життєрадісну, енергійну та креативну особистість.

Моє життєве кредо – «прийшла, побачила, перемогла»!

Тому за 11 років навчання я неодноразово брала участь у дебатному турнірі «Прес», різних конкурсах, як тих, які проводились у ліцеї, так і на загальноміському рівні.

Я – призер міського етапу олімпіад з англійської та української мов. Серед нещодавніх перемог – І місце на міському та ІІІ на обласному етапах МАНу з історії України. Маю всі шанси отримати золоту медаль.
Я- заступник голови шкільного парламенту, тож беру активну участь у житті школи. Маю твердий та впевнений характер, цілеспрямована та рішуча. Можу будь-яку ситуацію, навіть якщо вона здається програшною, зробити своєю перемогою.

Захоплююсь танцями, особливо бальними. Зараз займаюсь волейболом, навіть брала участь у цьогорічних міжшкільних змаганнях. Вважаю, що активний спосіб життя впливає як на здоров’я, так і на зовнішній вигляд.

Суперникам бажаю успіху, а собі – перемоги!

ВІДЕОПРЕДСТАВЛЕННЯ КАТЕРИНИ РОГОЖИНОЇ

Юлія ОЛІЙНИК

Олійник Юлія
Олійник Юлія


Я рада вам про себе розказати,
Всім звично Юлею мене назвати.
Роки шкільні в нас пролетіли,
Цікаво: що ж вони навчили ?!

Іти вперед і не здаватися,
в житті за все своє змагатися.
Потрібно всім допомагати,
тому я лікарем бажаю стати.

Для душі потрібен відпочинок,
І в танцях там мій є спочинок.
Як староста, люблю порядок
Й красивий літній ранок.

В парламенті у школі й міста
Я за те,щоб все було лиш чисто.
Дозвілля гарно облаштую,
взагалі ніколи не нудьгую.

ВІДЕОПРЕДСТАВЛЕННЯ ЮЛІЇ ОЛІЙНИК


Партнер проекту “Випускник-2014” – компанія “BTS Group”. За перемогу у конкурсі найкращий випускник отримає від “BTS Group” інформаційно-консультаційну підтримку та послуги щодо оформлення і подачі пакету документів в обраний ВНЗ Польщі, Литви, США чи Великої Британії абсолютно безкоштовно. Випускник, що посяде другу сходинку, буде нагороджений грантом на безкоштовний курс вивчення англійської або німецької мови. А призом за третю позицію стане 50% знижка на проходження курсу англійської або німецької мови у центрі вивчення мов компанії “BTS Group”.

Контакти:
м. Рівне, вул. Д. Галицького, 19, офіс 206
тел.: (0362) 60­88­58
(066) 67­86­444
(098) 29­55­530
e­mail: btsgroup.ltd@gmail.com
http://btsgroup.com.ua


Отож, очікуйте на знайомство з випускниками-2014 і долучайтеся до співпраці з нами у новому цікавому проекті! Контактний телефон – (0362) 400-607.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ