Ми у Facebook
03.05.2014, 09:54

Рівненщина: дворічна дитина випадково зачинилась у квартирі

У Костополі на Рівненщині рятувальники відкрили квартиру, де випадково зачинилася дворічна дитина.
30 квітня о 13.45 до чергової служби Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій за номером «101» надійшло повідомлення, що в місті Костопіль по вулиці Сидорова в одній з квартир трьохповерхового житлового будинку зачинилася дворічна дівчинка. За декілька хвилин на місце прибули бійці 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою висувної драбини рятувальники через вікно потрапили до помешкання та відчили двері. На щастя, з дитиною все було гаразд, рятувальники передали дівчинку в руки матері. Як розповіла жінка, вона на хвилину вийшла з квартири, а дитини випадково захлопнула двері.

Рівне: дитячі забави обійшлися батькам у 9 тисяч гривень

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до батьків із закликом не залишати дітей без нагляду. "Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих", - наголошують рятувальники.

На Рівненщині знайшли авіабомбу

До слова, 30 квітня співробітники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне влаштували для учнів місцевої школи цікаву та пізнавальну екскурсію в у бойовому підрозділі. Після показу пожежно-рятувальної техніки та спорядження, вогнеборці продемонстрували учням гасіння умовної пожежі. Особливо діти раділи можливості посидіти в справжньому пожежному автомобілі та уявити себе рятувальниками, повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.





На правах реклами