Ми у Facebook
03.05.2014, 18:04

В Україні триває жалоба за загиблими в Одесі та під час АТО [+Відео]

В.о. президента України, спікер парламенту Олександр Турчинов підписав указ про жалобу в Україні у зв'язку з трагічними подіями 2 травня.
"Друге травня стало для України трагічним днем. Я підписав указ про дводенну жалобу в Україні за героями, які загинули в ході антитерористичної операції, і за загиблими під час трагічних подій в Одесі", – йдеться в указі Турчинова, передає прес-служба Верховної Ради.

Нагадаємо, за словами керівника Антитерористичного центру Василя Крутова, під час АТО на сході України загинули 5 українських військовослужбовців, ще 12 отримали поранення, повідомляє Телеканал новин "24".



Як відомо, жертвами вчорашніх протистоянь в Одесі стали понад 40 людей. Більшість із них загинула під час пожежі в Будинку профспілок.

Страшна пожежа в Одесі: десятки загиблих

Тим часом в Одесі оголосили три дні жалоби за загиблими: 3, 4 і 5 травня.

Про це повідомляють у департаменті інформації і зв'язків із громадськістю Одеської міської ради.

"За попередніми даними, внаслідок сутичок загинуло більш ніж 40 осіб. У зв'язку з трагічними подіями 3, 4 і 5 травня 2014 року оголошені в Одесі днями жалоби. На будівлях комунальних підприємств, установ та організацій міста буде приспущено Державний прапор України та прапори міста Одеси з траурними стрічками", – зазначили в департаменті, передає tvi.ua.





На правах реклами