Ми у Facebook
05.05.2014, 17:08

На Рівненщині пройшла найбільша теренова гра України - Гурби-Антоніці

1-4 травня в лісах Рівненщини та Тернопільщини майже чотири сотні української молоді провели найбільшу в Україні військово-патріотичну теренову гру "Гурби-Антонівці – 2014". Цей захід проходить вже 12 рік поспіль.

Цього року участь у грі взяли молоді люди з усіх куточків України. На відкритті теренової гри учасники відвідали музей штабу УПА та меморіальний комплекс вояків УПА, де їм було проведено лекцію про історію бою під Гурбами. Також гравці пом’янули пам'ять бійця "Небесної сотні" Олександра Капіноса у селі Дунаєв, що на Кременеччині.



Рівненщина: У Клевані зберуться духові оркестри на фестиваль «Дзвенить оркестрів мідь»

Перед присутніми виступив учасник гурбенської битви, голова Рівненського братства вояків УПА імені Романа Шухевича Василь Кирилюк, який розповів про битву, побажав черпати силу духу з героїчних чинів УПА та закликав продовжувати започатковану справу.



Впродовж двох з половиною діб учасники гри шукали прапори суперників, влаштовували засідки та розвідку, «воювали» з противником. Рівненська змагалася в складі куреню «Вовків». Вони двічі змогли захопити прапор противника та виграли один з великих боїв, завдяки чому і здобули перемогу в змаганнях.



Юрій Журавель подарує рівнянам "убойне драйв-шоу"






На правах реклами