Ми у Facebook
06.05.2014, 12:19

Укрзалізниця на сході України змінює маршрути руху поїздів

За зміненим маршрутом відтепер курсуватимуть 17 пар поїздів. Придбати квитки на поїзди зі станцій, через які вони не будуть проходити, неможливо.
Як повідомляє прес-служба Укрзалізниці, вже уточнений маршрут курсування 17 пар пасажирських поїздів у внутрішньому та міжнародному сполученнях через Краматорськ і Слов'янськ, які були скасовані через несанкціоноване перекриття руху поїздів терористами на двох ділянках Донецької залізниці.

Призупинено попередній продаж залізничних квитків на всі рейси із 27 травня

Тепер 17 пар поїздів курсуватимуть за зміненим маршрутом через ділянку Красноармійськ - Павлоград - Лозова, а продаж квитків на поїзди зі станцій, через які вони не будуть проходити, скасований до введення нового графіка руху. Максимальна затримка поїздів у напрямку зі сходу України - до 4 годин.

Телефони довідкових служб вокзалів

Пасажирам, котрі звернулися в залізничні каси з приводу повернення проїзних документів на поїзди, які змінили маршрут проходження, виплата здійснюється в повному обсязі без утримання комісійних зборів. Повернення посадочних документів, оформлених через Інтернет, та електронних проїзних документів здійснюється тільки в квиткових касах.

Також був припинений рух приміських поїздів на ділянці від Донецька до станції Лозова Південної залізниці.





На правах реклами