Ми у Facebook
06.05.2014, 13:00

Низка українських та російських банків призупиняють роботу на сході України

Низка українських та російських банків призупиняють роботу відділень на сході України, де проходить активна фаза антитерористичної операції.
Про це повідомляє УНН з посиланням на українську службу "ВВС".

Так, зупиняють роботу відділень у Слов'янську і Краматорську державний "Ощадбанк" і "Сбербанк Росії".

Крім того, "Альфа-банк" і UniCredit Bank вже призупинили роботу у Слов'янську. У Краматорську "Альфа-банк" працює, але не обслуговує клієнтів. Інші відділення банку в східних областях працюють у штатному режимі - установа лише посилила їхню охорону.

Остання інформація про події у Запоріжжі та Херсоні

Також, за повідомленням, послугами "Укрсиббанку" найближчим часом не зможуть скористатися мешканці Слов'янська, Краматорська і Костянтинівки, а "Райффайзен Банк Аваль" тимчасово призупинив роботу 22 відділень у Донецькій і трьох відділень у Луганській областях.

Тим часом сьогодні, 6 травня, ПриватБанк відновив роботу відділень у Луганській області. Про це повідомляє прес-служба банку.

Укрзалізниця на сході України змінює маршрути руху поїздів

Раніше прес-служба ПриватБанку повідомила, що банк вводить ряд обмежень по роботі з готівкою в Донецькій і Луганській областях у зв'язку із загрозою для життя співробітників і клієнтів. Зокрема, була припинена робота інкасаторів, прийом готівки в терміналах самообслуговування і робота відділень.





На правах реклами