Ми у Facebook
06.05.2014, 17:24

Рівненський нардеп назвав усунення комуністів від закритого засідання Верховної ради правильним кроком

6 травня відбулося закрите засідання Верховної Ради України. Ще до його початку Верховна Рада проголосувала за видалення фракції КПУ із засідання за сепаратистський виступ. Свою думку щодо усунення комуністів висловив на своїй сторінці у фейсбук нардеп від Рівненщини Юрій Благодир.
- Сьогоднішнє рішення усунути фракцію комуністів від участі в закритому засіданні Верховної Ради - правильний і відповідальний крок. Це початок боротьби з п’ятою колоною у парламенті. Сподіваюсь, надалі ця тенденція буде тільки посилюватись, - розповів на своїй сторінці у соцмережі нардеп Юрій Благодир.

Референдуму 25 травня не проводитимуть


- Більш того, хочу підкреслити, що комуністи показали свою антиукраїнську позицію не тільки виправданням сепаратистів, а ще й тим, що вже довгий час не беруть ніякої участі у роботі Верховної Ради. Якщо вони не ходять на звичайні засідання, бо вони «ображені», то чому мають бути присутні на закритому?

15 травня відбудеться сесія Рівненської міської ради

Нагадаємо, що під час закритого засідання Верховна Рада України не підтримала рішення про проведення референдуму разом з виборами Президента України призначених на 25 травня. а також учасників антитерористичної операції прирівняли до учасників бойових дій.





На правах реклами