Ми у Facebook
07.05.2014, 11:20

На Рівненщині масово читатимуть Біблію

Біблія - це свята книга, яка є основою життя усіх християн світу. Нині, як ніколи раніше, варто повертатися до книг Святого Письма та шукати у них відповіді на життєві питання. На Рівненщині в середині травня відбудеться масове читання Біблії.
15-16 травня в Національному університеті «Острозька академія» відбудеться VІІ Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії». Окрім основних змагань учансики конкурсу долучаться до масового читання Острозької Біблії. Процес читання триватиме 45 хвилин.

На Рівненщині визначили найкращих юних знавців Біблії [+СПИСОК]


Читати вірші з Біблії будуть ієрархи християнських конфесій, а присутні учні загальноосвітніх шкіл та студенти вищих навчальних закладів з різних областей України — їх повторювати.

ВІДЕО - Масове читання Біблії в Острозькій академії

Якщо для читання Острозької Біблії збереться більше тисячі школярів та студентів, то воно буде занесене до Книги рекордів України як «Наймасовіше читання книги Біблії дітьми та студентами України».

ЗНО-2014: зміни у графіку


Організатори запрошують усіх долучитися до участі у цьому проекті, який має на меті виховання молодого покоління на біблійних цінностях.

Початок акції масове колективне читання Острозької Біблії - 15 травня о 10.30.

ВІДЕО - Масове читання Біблії в Острозькій академії





На правах реклами