Ми у Facebook
07.05.2014, 10:31

На Рівненщині жінка загинула під колесами потяга Львів-Київ

На перегоні «Озеряни-Здолбунів» Рівненської області сталася надзвичайна подія. Жінка йшла по узбіччю залізничних шляхів, коли став наближатися поїзд. Машиніст потяга побачив пішохода і різко загальмував, подавши при цьому сигнал. Уникнути аварії не вдалося. Жінка отримала важкі травми.
Швидка, яка прибула на місце події, доставила в приймальне відділення Здолбунівської ЦРЛ невстановлену особу жіночої статі віком 50-55 років з діагнозом: відкрита ЧМТ, переломи нижніх та верхніх кінцівок, травматичний шок третього ступеня.

У Рівному п'яний водій збив людину на смерть

- У ході проведеної перевірки встановлено, що жінка переходила залізничні колії в недозволеному місці та потрапила під пасажирський потяг. Дану особу без свідомості госпіталізовано в реанімаційне відділення Здолбунівської ЦРЛ. Але від отриманих численних травм у реанімаційному відділенні не приходячи до свідомості жінка померла. Жінка - мешканка міста Здолбунів, 1955 року народження, - повідомив начальник лінійного відділ на станції Здолбунів підполковник міліції Володимир Загорський.

Транспортні правоохоронні органи встановлюються всі обставини події.

Рівненщина: пенсіонерка відсидить сім років за те, що зарубала сусідку



Про це повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.





На правах реклами