Ми у Facebook
07.05.2014, 11:32

На околиці Слов'янська йде бій, - Тимчук

Терористи сьогодні вранці спробували вирватися з міста, сили АТО зірвали цю спробу.
У районі одного з блокпостів на околиці Слов'янська йде бій. Група терористів під ранок спробувала вирватися з міста. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень на своїй сторінці в Facebook.

"Ця спроба була зірвана силами АТО. Нині в районі одного з блокпостів триває протистояння. З боку українських силовиків на даний момент втрат немає. Про втрати серед терористів поки невідомо", - повідомив Тимчук.

У Слов'янську загинуло п'ятеро вертолітників зі Львівщини

Нагадаємо, Донецька ОДА з посиланням на департамент охорони здоров'я облдержадміністрації поінформувала, що до 15:00 6 травня в результаті проведення антитерористичної операції в Слов'янську загинули вісім людей.

Ще 16 осіб з вогнепальними пораненнями були госпіталізовані в лікувально-профілактичні заклади. Їх стан медики оцінюють як важкий та середньої важкості. В ОДА не уточнюють особи загиблих і поранених, пише ЛIГАБiзнесIнформ

Бард із Рівненщини захищає Слов'янськ від терористів

За даними МВС, вчора в Слов'янську було знищено близько 30 озброєних терористів. Загальна кількість загиблих українських військових, співробітників СБУ та МВС за всі дні операції становить 12 осіб.





На правах реклами