Ми у Facebook
15.05.2014, 21:47

16 травня у Рівному обговорять можливості та загрози для бізнесу

Власники та директори підприємств Рівненщини, фахівці з менеджменту і маркетингу, громадські діячі, експерти й науковці зберуться 16 травня у Рівному на бізнес-конференцію "Міжнародний маркетинг і digital-стратегія". Дізнайтесь більше про цей форум!
16 травня об 11.00 у конференц-залі Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне, вул. Соборна, 11) зберуться власники та директори підприємств Рівненщини, фахівці з менеджменту і маркетингу, громадські діячі, експерти й науковці. Всі вони візьмуть участь у бізнес-конференції "Міжнародний маркетинг і digital-стратегія".

Нові призначення у податковій Рівненщини

Учасники конференції зійдуться для того, щоб дати оцінку перспективам і загрозам для бізнесу в нових політичних та економічних умовах України; визначити доцільні стратегії розвитку бізнесу в контексті основних тенденцій розвитку суспільства; обговорити ефективні й актуальні інструменти для управління та вдосконалення діяльності бізнесу.

Рівненщина: напрацьовано механізми боротьби з незаконним видобутком бурштину

Напередодні конференції ми познайомили відвідувачів порталу OGO.ua із деякими експертами, які у своїх доповідях на бізнес-конференції запропонують своє бачення щодо вирішення тих чи інших проблемних питань. Пропонуємо вашій увазі два інтерв'ю зі спікерами бізнес-форуму!

Рівненський бізнесмен Михайло Корилкевич: Кризовий стан української економіки – це не перешкода для західних інвесторів [+ІНТЕРВ'Ю]

Рівненський інтернет-маркетолог Олексій Кучма: Ринок продажу через інтернет щороку зростає на 30%





На правах реклами