Ми у Facebook
08.05.2014, 16:26

На слухові апарати для ветеранів виділено 60 тисяч гривень [+Фото]

Вже завтра відзначатимуть 69 річицю Перемоги над фашистською Німеччиною. І щороку до дати 9 травня органи державної влади намагаються підтримати ветеранів - людей, якій боролися за свободу кожного з нас.
Цей рік не став винятком. На передодні Дня Перемоги обласна влада вирішила відвідати Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни, де лікуються ветерани. Чиновники подарували госпіталю сертифікат на 60 тис. грн. на придбання слухових апаратів. Та кожному ветерану Другої світової війни, який перебуває у госпіталі, надали грошову допомогу від обласної державної адміністрації та обласної ради.



Приємним подарунком для ветеранів став виступ виконавців Рівненської обласної філармонії. Слова деяких пісень у ветеранів викликали сльози.



Рівне: «Спецкомбінат» прибрав територію військового меморіалу кладовища «Дубенське»



На сьогодні у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни перебуває 240 ветеранів, інвалідів війни та дітей війни - госпіталь заповнений на 100%. Особливих потреб у закладу немає, адже він перебуває на повному державному забезпечені: ветерани мають 5-разове харчування та всі необхідні медикаменти.



У Рівному День Перемоги вирішили відзначати без параду




В області на сьогоднішній день нароховується 2,5 тис. інвалідів-ветеранів Другої Світової Війни.





На правах реклами