Ми у Facebook
09.05.2014, 16:30

"Випускник-2014": випускники НВК № 14 м.Рівне [Фото+Відео]

У проекті "Випускник-2014" знайомимо з цьогорічними випускниками шкіл, гімназій та ліцеїв Рівного. А потім з допомогою інтернет-голосування оберемо “Випускника-2014”! Сьогодні – наше наступне знайомство, а героями його стали випускники рівненського НВК №14.
Представлення наших учасників та інтернет-голосування на порталі OGO.ua відбудуться упродовж травня. Переможець проекту отримає нагороду на святі Останнього дзвоника у своїй школі.

Отож, знайомтесь - випускники НВК № 14 м.Рівне!

Маргарита ОДНОЛЬКО:

- Я – учениця 11 класу НВК №14 м. Рівного Однолько Маргарита. В житті намагаюсь бути справедливою та уважною до оточуючих. Енергійна, весела, цілеспрямована. Маю багато захоплень, серед яких особливе місце посідає музика. Закінчила музичну школу по класу фортепіано та самостійно оволоділа грою на флейті.

Впродовж навчання в школі вела активне громадське життя, була членом Шкільного парламенту, неодноразово брала участь у міському дебатному турнірі «ПРЕС». Переможниця багатьох шкільних олімпіад. Учасниця конкурсів «Сучасник і сучасниця», «Моя хвилина слави».

У майбутньому планую стати журналістом, тому захоплююсь вивченням іноземних мов, вільно володію польською та англійською.

Однолько Маргарита
Однолько Маргарита


Вважаю, що шлях до успіху полягає у важкій щоденній праці, самовдосконаленні та наполегливості.

ВІДЕОПРЕДСТАВЛЕННЯ МАРГАРИТИ ОДНОЛЬКО

Тетяна ВОЙЧИШИНА:

Войчишина Тетяна
Войчишина Тетяна


- Я – Войчишина Тетяна, учениця НВК№ 14 м. Рівного. Моє життєве кредо: завжди іди вперед, ніколи не зупиняйся. Я працьовита, наполеглива, відповідальна. Активно долучаюся до громадського життя школи та мікрорайону Басів Кут. Очолювала Міністерство дисципліни та порядку у Шкільному парламенті.

Щорічно перемагала у шкільних олімпіадах з історії. Вважаю, що запорукою успіху є здоровий спосіб життя, активно займаюсь спортом, особливо люблю волейбол, окрім того, граю на фортепіано.

Мрію опанувати професію фінансиста, бо майбутнє України, як на мене, за освіченими і забезпеченими людьми.

ВІДЕОПРЕДСТАВЛЕННЯ ТЕТЯНИ ВОЙЧИШИНОЇ

Василина НОВОСАД:

- Я – Новосад Василина, учениця Рівненського НВК № 14. З дитинства закохана у музику, випускниця музичної школи по класу фортепіано, свої почуття та переживання виливаю у пісні. Мрійлива, емоційна, ніжна.

Новосад Василина
Новосад Василина


Учасниця міських, обласних та всеукраїнських пісенних конкурсів. Ставала переможницею конкурсів «Бурштинові нотки», «Таланти багатодітної родини», дворазовий призер конкурсу «Веселий вулик».

Серед улюблених предметів особливе місце займає християнська етика, цьогоріч я здобула призове місце на олімпіаді з цієї дисципліни.
Вважаю, що світом править добро та любов, а духовність – основа людяності. Мрію проростити зерня всевишньої любові серед маленьких дітей, тому планую стати вихователем.

ВІДЕОПРЕДСТАВЛЕННЯ ВАСИЛИНИ НОВОСАД

Партнер проекту “Випускник-2014” – компанія “BTS Group”. За перемогу у конкурсі найкращий випускник отримає від “BTS Group” інформаційно-консультаційну підтримку та послуги щодо оформлення і подачі пакету документів в обраний ВНЗ Польщі, Литви, США чи Великої Британії абсолютно безкоштовно. Випускник, що посяде другу сходинку, буде нагороджений грантом на безкоштовний курс вивчення англійської або німецької мови. А призом за третю позицію стане 50% знижка на проходження курсу англійської або німецької мови у центрі вивчення мов компанії “BTS Group”.

м. Рівне, вул. Д. Галицького, 19, офіс 206
тел.: (0362) 60­88­58
(066) 67­86­444
(098) 29­55­530
e-­mail: btsgroup.ltd@gmail.com
http://btsgroup.com.ua


Отож, очікуйте на знайомство з випускниками-2014 і долучайтеся до співпраці з нами у новому цікавому проекті! Контактний телефон – (0362) 400-607.

Головне фото - з сайту eurobud.renome.ua





На правах реклами