Ми у Facebook
09.05.2014, 13:28

Покладання квітів та пам'ятне віче у Рівному минули без ексцесів [+Фото]

Цьогоріч на День Перемоги у Рівному відмінили парад. Попри це більше трьох тисяч рівнян прийшли до військового меморіалу на кладовищі "Дубенське", щоб вшанувати загиблих у Великій Вітчизняній війні.
Тисячі рівнян прийшли вшанувати тих, хто боровся за незалежність нашої держави та ціною власного життя виборював майбутнє для дітей, онуків та усіх прийдешніх поколінь.

"ТелеМайдан" на "Рівне 1": 13 травня - телеміст "Рівне - Запоріжжя" [ОПИТУВАННЯ]

Представники всіх релігійних конфесій міста прийшли на Пам'ятне віче і разом звершили молебень за тих, хто дарував мирне небо над нашими головами.

ФОТО - Пам’ятне Віче у Рівному у День Перемоги

- Наша сьогоднішня молитва, яку ми принесли до отця небесного стане тією сильною опорою, яка захищатиме усіх нас, усіх вірян. Нехай Господь дарує спокій тим, хто загинув, а нам, усім, хто нині живе мир та спокій у державі та у наших душах, - наголосив Владика Рівненський та Острозький Іларіон.



Більше фото

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся і міський голова Рівного Володимир Хомко: "Я впевнений, що ніколи не піде в забуття і не зникне з пам'яті великий подвиг і велика трагедія нашого народу. не можна забути тих, хто врятував світ від фашизму. Лише у нашому містечку за часи війни було знищено близько 200 000 людей. Нас святий обов'язок перед ветеранами не допустити повторення тих подій та зберегти пам'ять героїв".

Вітання з Днем Перемоги

З радістю діляться своїми спогадами і не приховують радості цього свята і ветерани.

- Це свято приходить незгасимим символом у домівки кожного з нас. Святкування Дня Перемоги - це великий спадок, що передається з покоління до покоління. Це внесок кожного з нас у побудову мужньої країни та сміливої нації. Ми вшановуємо славу тих, хто ціною власного життя кував цю велику перемогу, - розповідає ветеран Великої Вітчизняної війни Борис Бондаренко.

Відеовітання






На правах реклами