Ми у Facebook
11.05.2014, 17:17

Вибори Президента-2014: рівнян уже запрошують голосувати [ФОТОФАКТ]

Рівнян запрошують взяти участь у позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року.
У поштових скриньках рівнян уже з'явились запрошення взяти участь у голосуванні на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року.

Рівне: в окружній виборчій комісії - новий голова

У запрошеннях міститься інформація про номер у списку виборців, адресу виборчої дільниці та перелік документів, за якими можна проголосувати.

Нові довірені особи кандидатів у Президенти на Рівненщині [+СПИСОК]

Як нагадує opora.rv.ua, до 12 травня дільнична виборча комісія надсилає або доставляє в інший спосіб кожному виборцю іменне запрошення, отримане від органу ведення Державного реєстру виборців, яким повідомляє про включення його до попереднього списку виборців відповідної виборчої дільниці, адресу дільничної виборчої комісії, її номер телефону і розпорядок роботи, а також про час і місце голосування. Виборцям, стосовно яких у списку виборців є відмітка про постійну нездатність пересуватися самостійно, одночасно повідомляється, що їм буде надана можливість проголосувати за місцем перебування дільничні виборчі комісії мають надіслати або доставити кожному виборцю іменне запрошення. Якщо запрошення не надійшло, то виборець має звернутися на дільницю або перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців.

"ТелеМайдан" на "Рівне 1": 13 травня - телеміст "Рівне - Запоріжжя" [ОПИТУВАННЯ]








На правах реклами