Ми у Facebook
12.05.2014, 16:37

Система блокпостів на Рівненщині недосконала

Про це заявив голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок. Підтвердженням цього є той факт, що в область проїхали люди зі зброєю, які були потім фігурантами стрілянини на Сарненщині.
Нагадаємо, що 7 травня на в'їздах Рівного почали з'являтися блокпости. Перевіряли пасажирські буси, автобуси і авто з держномерами інших областей. Така система охорони повинна була забезпечити спокій та унеможливити провокації на День Перемоги.

Проте виявилося, що ситема блокпостів на Рівненщині не є досконалою, адже люди з інших областей зі зброєю все ж змогли проїхати на Сарненщину і стали фігурантами "бурштинової стрілянини".

На в'їздах до Рівного вже стоять блокпости

- У мене є критичні питання до правоохоронних органів щодо того, як в область проїхали люди зі зброєю. Це змушує визнати, що система блокпостів є недосконалою. Її потрібно удосконалити, - зауважив голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок.

Екс-губернатор Рівненщини вимагає зібрати позачергову сесію

Не може пояснити чому так сталося і в.о. начальника УМВСУ у Рівненській області Олексій Харкевич: "Ми вжили заходи для безпеки в області. На в'їздах зробили блокпости, де чергували представники правоохоронних органів та громадські активісти. Шляхів руху є багато, зокрема є сільські дороги, можливо ці люди проїхали саме через них. Впевнений, що в рамках розслідування ми з'ясуємо це питання".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ