Ми у Facebook
12.05.2014, 17:30

У стрілянині на Сарненщині брали участь жителі Житомирської, Вінницької та Київської областей

Про стрілянину на Сарненщині не чув, мабуть, тільки лінивий. Ця інформація "облетіла" місцеві та всеукраїнські ЗМІ. Багато чуток було щодо того, що участь у стрілянині брали "донецькі". Насправді ж учасники стрілянини - жителі Житомирської, Вінницької та Київської областей.
Під час щотижневої конференції голови Рівненської ОДА Сергія Рибачка представники правоохоронних органів розповіли деякі подробиці стрілянини, які відбулася 9 Травня на Сарненщині.

Так, стало відомо, що насправді постраждалих було троє. Один отримав вогнепальне поранення, ще двоє - тілесні ушкодження. Всі вони зараз госпіталізовані.

Перестрілка у Сарнах на Рівненщині: фото та відео

Крім того, в.о. начальника УМВСУ у Рівненській області Олексій Харкевич розповів про тих, кого затримали за підозрою у скоєнні резонансної стрілянини на Рівненщині.

Троє людей постраждали у "бурштиновій стрілянині" на Сарненщині

- Нині затримано 1 особу, жителя Житомира, на арешт якої є прямі докази. Зараз ця особа затримана, рішення щодо запобіжного заходу розгляне Сарненський суд. Ще 15 осіб - жителі Житомирської, Вінницької та Київської областей зобов'язані з'явитися на першу вимогу. Їх участь у цій справі буде з'ясована, - пояснив Олексій Харкевич.





На правах реклами