Ми у Facebook
12.05.2014, 17:15

Рівненські перевізники: Проїзд для дорослих - 3 грн, а для школярів - 2 грн

На громадських слуханнях щодо вартості проїзду у маршрутних таксі перевізники ще раз аргументували необхідність підняття цін на проїзд у Рівному.
За період із жовтня по січень ціни на пальне зросли на 42%, автошини виросли з ціни 960 до 1700 грн, акумулятори з 900 до 1455, тому за таких умов ріст цін на проїзд перевізники вважають логічним.

Із 2011 року маршрутники перевозили рівнян за 2 грн, але за умов, які нині складаються, маршрутні таксі стали збитковими, тому за підрахунками перевізників ідеальною ціною для перевезень пасажирів є 3.50 грн.

Рівненський міськвиконком перегляне тарифи на проїзд

Президент громадського об’єднання «Союз перевізників України» Валентин Демчук зазначає, що перевізники розуміють ситуацію в країні, тому дійшли компромісного рішення підняти ціну не до 3.50 грн, а до 3.00 грн. Більше економити не можна, адже від справності транспортного засобу залежить безпека пасажирів.

12 травня рівнян запрошують обговорити вартість проїзду в маршрутках

Ціну на проїзд школярам у навчальний період піднімуть на 50 коп., тобто їм потрібно буде платити 2 грн. Пільговики, як і раніше, їздитимуть безкоштовно.

А остаточне рішення про зміни тарифів на проїзд мають вирішити завтра, 13 травня, на засіданні виконавчого комітету міста Рівного.





На правах реклами