Ми у Facebook
12.05.2014, 19:30

Нардеп отримав повістку по справі щодо перестрілки на Сарненщині

Представники правоохоронних органів Рівненщини не називають прізвища причетних до перестрілки на Сарненщині. Водночас заступник начальника слідчого управління УМВСУ в Рівненській області Іван Лішнивець підтвердив, що серед тих, хто отримали повістки є нардеп.
Нагадаємо, що на місці сутички на Сарненщині знайшли візитки з на ім'я Володимира Продивуса. Засоби масової інформації обговорювали причетність нардепа від Партії регіонів до стрілянини.

Володимир Продивус прокоментував стрілянину через бурштин на Рівненщині.

Троє людей постраждали у "бурштиновій стрілянині" на Сарненщині


- Нині затримано 1 особу, жителя Житомира, на арешт якої є прямі докази. Зараз ця особа затримана, рішення щодо запобіжного заходу розгляне Сарненський суд. Ще 15 осіб - жителі Житомирської, Вінницької та Київської областей зобов'язані з'явитися на першу вимогу. Їх участь у цій справі буде з'ясована, - пояснив Олексій Харкевич.

У стрілянині на Сарненщині брали участь жителі Житомирської, Вінницької та Київської областей

Прізвищ учасників стрілянини правоохоронці не називають, адже це таємниця слідства.

Водночас заступник начальника слідчого управління УМВСУ в Рівненській області Іван Лішнивець підтвердив, що серед тих, хто отримали повістки є нардеп:

- 15 людей зараз не затримані, але вони отримали на завтра (13 травня) повістки для проведення слідчих дій. Нардеп є серд тих, хто їх отримав.





На правах реклами