Ми у Facebook
26.05.2014, 18:06

Пора вибирати плаття на випускний 2014 +ПОРАДИ ДЛЯ ВАШОГО ОБРАЗУ

Закінчення школи, випускні іспити і вибір професії в дорослому житті - все це низка важливих і хвилюючих подій, які чекають старшокласників. Але крім цього є ще одна грандіозна подія, що відбувається на порозі дорослого життя. Цією подією є випускний шкільний бал, який може по праву вважатися першим балом в житті.
Природно, що кожна дівчина прагне в цей вечір виглядати особливо чарівно і привабливо, адже це торжество залишається в пам'яті на довгі роки як приємний спогад.

Вдалий вибір вбрання на випускний шкільний бал можна вважати гарантією прекрасного настрою і впевненості в собі. Якщо для юних чоловіків у вирішенні цього питання особливих проблем не передбачається, тому що класичний стиль костюма завжди буде прекрасним варіантом, то для дівчат вибір величезний.

Поради рівнянкам: секрети ідеального макіяжу

Дизайнери стверджують, що кращі сукні на випускний 2014 повинні бути модними і стильними, вони повинні вигідно підкреслювати достоїнства фігури, в ньому випускниця повинна відчувати себе справжньою принцесою!











Наостанок кілька порад у створенні образу:
- Як пишнотілим, так і худорлявим для випускного вбрання обов'язково потрібна коригувальна білизна тілесного кольору. Приховавши смужки від білизни і складки шкіри у відвертій сукні, ви самі здивуєтеся, наскільки краще на вас виглядає ваше вбрання;

- Дівчатам з великими грудьми краще відмовитися від великого декольте і підібрати сукню з невеликим вирізом або горловиною "човником";

8 причин полюбити і 3 причини розлюбити солярій

- Не вибирайте білий колір, особливо якщо ваше плаття до підлоги. Для білої сукні у вас ще буде привід, а якщо все ж таки хочете вбрання молочного відтінку - підкресліть його чорним паском.

- Також варто відмовитися від великого вирізу на сукні. Не забувайте, що ви залишаєте школу, а виріз, що демонструє ваші нехай і красиві ніжки, виглядає дещо вульгарно для такого заходу;

- Зачіска не має бути складною. Пам'ятайте про моду на природність. Як колір волосся, так і зачіска мають бути максимально простими і жіночними.

- Оригінальності зачісці можуть додати аксесуари під колір вбрання: квіти у волоссі, обідки і шпильки.

- Якщо ви зважитеся на живі квіти у волоссі, не прикрашайте зачіску в домашніх умовах, такий аксесуар буде не довговічним. У перукарнях квіти обробляють спеціальними речовинами і стеблинки помістять у водну капсулу.





На правах реклами