Ми у Facebook
14.05.2014, 12:28

Головний архітектор Рівного Сергій Семенець [ДОСЬЄ] [+Фото]

Розпорядження про призначення начальника архітектури міста Рівного підписав міський голова Рівного Володимир Хомко. Сергій Семенець став новим керівником архітектури міста.
Досьє
Народився 12 лютого 1961 року в м. Прилуки Чернігівської області в сім’ї вчительки та інженера. Закінчив школу із золотою медаллю.

З 1978 по 1983 роки навчався на архітектурному факультеті Дніпропетровського інженерно-будівельного інституту, який успішно закінчив з червоним дипломом.



З серпня 1983 року почав працювати на посаді архітектора в проектно-кошторисному бюро агрофірми “Зоря” (на той час колгосп “Зоря комунізму”) в с. Зоря Рівненського району, куди був направлений по розподіленню після інституту. В 1995 році проектно-кошторисне бюро агрофірми «Зоря» було розформоване і ліквідоване як підрозділ.
З 1995 по 2000 рік працював головним архітектором проектів у виробничо-проектній фірмі “Райз-Дизайн”, яка була заснована спільно з компанією «Райз».

У архітектури Рівного новий керівник

У 1990 році прийнятий до Національної спілки архітекторів України.

З 2000 року почав працювати самостійно в якості фізичної особи-підприємця як архітектор і продовжував активно проектувати для міста Рівне та області. Фірма Сергія Семенця займалася будівництвом, дизайном та проектними роботами.

Починаючи з 2006 року, одночасно з практичною діяльністю по створенню об’єктів архітектури, почав по сумісництву працювати в Рівненському національному університеті водного господарства та природокористування на факультеті «Будівництва та архітектури» на посаді старшого викладача кафедри архітектури, де вів курси практичних занять з архітектурного проектування в якості керівника курсових та дипломних проектів.

В.о. начальника рівненської міліції [ДОСЬЄ]

З вересня 2013 року по запрошенню керівництва кафедри прийняв рішення перейти в НУВГП на постійну роботу, де крім практичних занять почав читати лекції з фахових дисциплін.

Сергій Семенець входив до архітектурно-містобудівної ради при департаменті з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації.

У період самостійної роботи як архітектор неодноразово нагороджувався почесними грамотами Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, Рівненської міської ради та виконавчого комітету, Управління містобудування та архітектури Рівненської ОДА.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ