Ми у Facebook
14.05.2014, 10:51

На Рівненщині розпочався призов в армію

Під час відбору на строкову службу, окрім стану здоров’я, перевага надаватиметься людям із середньо-спеціальною освітою.
Про це йшлося у Рівненському обласному військовому комісаріаті, де відбувся інструкторсько-методичний збір щодо організації призову в 2014 році.

Рівненські школярі вчилися у військових, як правильно захищати Вітчизну [+Фото]

Голова обласної призовної комісії Юрій Приварський та обласний військовий комісар Дмитро Оксенюк обговорили як удосконалити призов до лав Збройних Сил України та як не допустити ухилення від служби в армії.

В Україні офіційно відновили призов до армії

«Сьогоднішні призовники – це завтрашні захисники Вітчизни, а тому якісний відбір особового складу є пріоритетним напрямком нашої спільної діяльності з органами державної влади та місцевого самоврядування, - зазначив Дмитро Оксенюк. – У попередні роки у нас не зафіксовано значних порушень, що свідчить про правильність обраного шляху. А події в східних областях України, де призовники з Рівненщини проявляють мужність і відданість обов'язку, демонструють, що наша відповідальна робота є показником обороноздатності підрозділів комплектування».

На Рівненщині юнаків та офіцерів запасу призиватимуть в армію

Про це повідомили з прес-центру Міністерства оборони України у Рівненській області.





На правах реклами