Ми у Facebook
14.05.2014, 15:26

Рівнянин Андрій Сікальський у дитинстві мріяв бути футболістом, а тепер мріє ходити

Багаторічний воротар рівненського "Вереса" Андрій Сікальський втратив ногу після любительського футбольного матчу. На початку червня, щойно його новонародженому сину виповнилось десять днів, Андрій отримав тяжку травму, перечепившись на шкільному полі через камінь.
У дитинстві всі ми про щось мріяли. Пройшли роки, ми виросли, і хтось забув про свої мрії, хтось їм зрадив. А у декого мрію жорстоко відняли. Саме це несподівано сталося із Андрієм Сікальським.

Малим він мріяв про футбол. І ця мрія не давала хлопцеві спокою. Тож з 11 років він почав займатися у спортивній школі - Андрій був воротарем. А вже у 16 років підписав контракт із рівненським "Вересом", чиї ворота у підсумку захищав протягом шести років. За цей час його неодноразово визнавали кращим голкіпером змагань різних рангів, присуджували призові місця.

Його друзі досі пригадують матч "Вереса" із "Закарпаттям" і кажуть, що тоді він був справжнім героєм - не пропустив у серії післяматчевих пенальті жодного м'яча. Паралельно Андрій виступав за обласні команди "Горизонт", "Прогрес", "Сокіл"...

Усе це закінчилося, коли кілька років тому під час гри він отримав травму - розрив зв'язок ноги. Лікарі довго лікували гравця, але у підсумку заборонили професійно займатися футболом.



Футбол. Уболівальники домоглися свого - фінал Кубка України буде з глядачами!

Розпрощатися з ним зовсім Андрій не зміг - виступав на аматорських змаганнях із футзалу. Його дитяча мрія померла остаточно, коли знову під час гри сталася нова травма. І після місяця у лікарні ногу, рятуючи життя Андрія, довелося ампутувати.

Зараз у Андрія нова мрія... ходити. Втілити її можливо, але протез, який допоміг би, коштує надто дорого - сума непосильна для рідних хлопця. Тому друзі Андрія просять допомоги. Допоможемо збутися мрії Андрія.

Футбол. Рейтинг ФІФА: Україна залишається попереду Росії

Допоможемо Андрію повернутися до повноцінного життя.

Телефон Андрія: 097 919-03-17

Допомогти можна:

1. Переказавши кошти на рахунок його дружини у Приватбанку: 5167 9872 0834 3398 (Сікальська Марина Борисівна, 0503753890).

2. Переказати кошти можна на рахунок благодійного фонду «Майбутнє України»: Рівненське обласне Управління Ощадбанку МФО 333368, код 22573771 «Майбутнє України» р/р 26007301510 (т. 0362247741).






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ