Ми у Facebook
16.05.2014, 19:00

Активісти пікетували сесію Рівненської міської ради

Кілька десятків активістів стоять під стінами зали засідань Рівненської міської ради. Активісти вимагають підтримати їх ініціативу щодо створення у Рівному Художнього музею.
15 травня о 10 годині повинна розпочатися сесія Рівненської міської ради. Кілька десятків пікетувальників зустрічають депутатів під стінами зали засідань.

Міська влада Рівного не проти художнього музею

Активісти вимагають, аби міська влада підтримала передання приміщення за адресою Драгоманова, 9 для створення Художнього музею.

На підтримку громадян міста стали і рівненські «Ударівці» на чолі з народним депутатом Віталієм Чугуніковим. На сесії міської ради помічник народного депутата Віталія Чугунікова Олексій Муляренко висловив думку щодо подальшої «долі» цього приміщення. Він зазначив, що не можна передавати в безоплатне користування приміщення в центрі Рівного. Тим більше установі, яку навряд чи можна назвати “неспроможною платити оренду”. Виходом з конфліктної ситуації може стати рішення міськради та виконавчого комітету про передачу в оренду іншого приміщення для апеляційного суду. А приміщення колишньої “жіночої консультації” повинні передати під художній музей.



Рівненська міська рада хоче передати приміщення на Драгоманова обласній раді

Нагадаємо, що раніше міська влада Рівного передала це приміщення для розміщення в ньому апеляційного суду.

Міський голова Рівного Володимир Хомко стверджує, що готовий розглянути питання про передачу будівлі по вулиці Драгоманова, 9 в обласну комунальну власність за умови прийняття Рівненською облрадою рішення про Рівненської області будівлі по вулиці Драгоманова, 9 для створення Художнього музею та забезпечення апеляційного суду Рівненської області іншим нежитловим приміщенням.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ