Ми у Facebook
16.05.2014, 12:20

В які табори поїдуть відпочивати діти з Рівненщини

Планувалося, що дітей з Рівненщини повезуть на літній відпочинок і до Криму. Але, враховуючи суспільно-політичну ситуацію в державі, так далеко відпочивати дітей не повезуть. Вирішили обмежитися таборами та санаторіями Рівненщини, а також частина відпочиватиме на Львівщині.
Рівненське обласне відділення Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності провело тендер на відпочинок дітей Рівненщини влітку. Більшість путівок мали бути у місцеві заклади відпочинку, проте соцстрах планував відправляти дітей ще й до Чорного моря.

Рівне: Коли у школах свято випускника?

100 путівок передбачали у санаторії Херсонщини, стільки ж — у Крим, проте тамтешні заклади не надіслали свої заявки на участь у рівненському тендері. У результаті відпочиватимуть діти рівненських працівників лише на Рівненщині та на Львівщині.

"Випускник-2014": випускники Рівненської гуманітарної гімназії


1400 дітей прийме влітку дитячий заклад оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка». 1100 маленьких рівнян відпочиватимуть у профспілковому підприємстві-санаторієві «Горинь», ще стільки ж «Острозький дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Корчагінець». У комунальному підприємстві «Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік-Рівне» відпочиватиме 900 школярів, ще 770 у Міжгосподарському санаторно-оздоровчому комплексі «Берізка». Найменше дітей - 250, відпочиватимуть у санаторно-оздоровчому комплексі «Джерельце».

Відпочинок однієї дитини обійдеться цього року у 2,2-2,6 тис. грн. Найдорожче путівка коштує до «Агатівки» — 2625 грн. Найдешевший відпочинок — у «Рокс-Львів» та «Берізці» — 2205 грн.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ