Ми у Facebook
16.05.2014, 11:38

На Музейні гостини до Рівного завітають підприємці з Любліна

17 травня 2014 року в рамках реалізації проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна» на «Музейні гостини» до Рівного завітають підприємці з Любліна.
Впродовж двох днів учасники обох міст матимуть нагоду провести переговори, а також презентувати свої фірми, товари та послуги у галузі ужиткового мистецтва та сфери туризму, інформує відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Яскравий «міст» в літо з’явився над Рівним [+Фото]

Під час презентацій польські колеги разом із рівненськими бізнесменами зможуть продумати пакет екскурсійних маршрутів між містами Рівне та Люблін, для більшої обізнаності про культуру, мистецтво, звичаї та народні промисли їх мешканців та регіону. Розробити спільні туристичні напрямки, які сприятимуть потоку туристів до обох міст-партнерів, тим самим, покращуючи міжнародні зв’язки України та Польщі.

Міська влада запрошує рівненських підприємців, діяльність яких пов’язана із вищезазначеними напрямками та й загалом зацікавлених осіб, долучитись до зустрічей в рамках проекту та «Музейних гостин».

У соціальних мережах закликають бойкотувати концерти Ані Лорак

Презентації та індивідуальні переговори розпочнуться 17 травня 2014 року о 12.00 в конференц-залі Інституту права (м. Рівне, вул. Короленка, 5. (3 поверх.).

Афіша: У Рівному відбудуться Музейні гостини

Для отримання додаткової інформації щодо участі у зустрічі з польською делегацією звертайтеся за тел.: 43-43-03 (Центр сприяння бізнесу).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ