Ми у Facebook
17.05.2014, 10:00

На Рівненщині встановили рекорд масового читання Біблії

Днями в Острозькій академії одночасно читали Острозьку Біблію 1475 осіб. Відбувся цей захід в рамках святкування Дня Європи та Всеукраїнської олімпіади "Юних знавців Біблії".
В національному університеті "Острозька академія" встановили новий Всеукраїнський рекорд. Тут впродовж години майже півтори тисячі людей читали Острозьку Біблію. Серед учасників рекорду - і маленькі, і дорослі, але всіх їх об'єднує біль за життя України і за ту ситуацію, в якій ми нині живемо.

Чи буде парад випускників у Рівному?

- Якби кожна людина, родина, організація і наша держава будували своє життя на християнських цінностях, то сьогодні не було б тих проблем, які ми маємо і пожинаємо, бо причиною є духовна криза, а серед наслідків – корупція і відсутність патріотизму та не правдомовність, яка сьогодні характерна багатьом людям, - наголосив декан гуманітарного факультету НаУОА Василь Жуковський.

Ця акція масового читання Острозької Біблії мала назву "Духовно об’єднана Україна - в об’єднану Європу". Це ще одне свідчення того, як об'єднуються нині представники різних конфесій, вікових категорій, професій та інтересів.

Масове читання Біблії ВІДЕО

Крім того, присутні сформували звернення до Міністра освіти і науки, Парламенту та виконуючого обов’язки президента. Вони просять чиновників увести курс християнської етики як обов’язкову дисципліну в українських школах. Все для того, аби молоде суспільство формувалось на біблійних цінностях.





На правах реклами