Ми у Facebook
17.05.2014, 13:55

Італійський кухар приготував для майбутніх рівненських офіцерів патріотичну пасту [+Фото]

Андреа Пірас – італійський кухар, який проживає у Рівному протягом двох років. Він обожнює нашу країну, і тому в ці нелегкі часи для українського народу вирішив підтримати студентів НУВГП, які наразі проходять воєнну кафедру на базі університету.
У п’ятницю, 16 травня, в їдальні університету італійський кухар приготував 12 кг спагеті для випускників військової кафедри НУВГП.

- В Італії я мав власний ресторан, а загалом в ресторанному бізнесі я пропрацював 9 років. До Рівного я переїхав заради дружини. Мені небайдужа доля України, я дуже стурбований тим, що зараз відбувається. Я не хочу звідси виїжджати, все ваше мені дуже близьке до душі, - розповідає Андреа. – Я сам служив 3 роки в армії, я знаю, що це таке. Для рівненських студентів, майбутніх військових, я вирішив приготувати національну страву Італії – пасту».



Андреа Пірас додає, що на його Батьківщині паста – це як в Україні сало чи каша. Патріотична вона із-за того, що містить в собі кольори, які символізують прапор Італії (томатна паста – червоний, спагеті – білий, базилік – зелений).



Як приклад його кохання до нашої країни – татуювання Герба України на правій руці.



Студенти після смачного обіду подякували Андреа оплесками, а він сам наголосив, що й надалі буде підтримувати наших військових.





На правах реклами