Ми у Facebook
18.05.2014, 19:12

Свято творчості та традицій - "Музейні гостини - 2014" у Рівному [Фото+Відео]

Цьогоріч народне дійство "Музейні гостини" зібрало більше 300 народних умільців з усієї України. На один день Краєзнавчий музей перетворився на місце розваг, де втіху могли знайти усі: від діток до дорослих.
Очі розбігалися від всього того, що представили народні умільці на "Музейних гостинах": виставка-продаж виробів із дерева, соломи, лози, глини, шкіри, бісеру. Окремі умільці проводили майстер-класи та годували відвідувачів смачненьким.

Більше фото

- Люди приїжджають з різних куточків України. У всіх настрій прекрасний, погода хороша...Тут танцюють, співають..., - ділиться враженнями директор Рівненського обласного краєзнавчого музею Олксандр Булига. - Завершується наше святкування традиційним розділенням короваю серед тих, хто залишилися до кінця святкування.



Коментар Олександра Булиги

Більше фото

Всього на "Музейні гостини" завітали близько 300 учасників з Рівненської області (Дубенський, Радивилівський, Демидівський, Гощанський, Острозький, Здолбунівський, Рівненський, Корецький, Березнівський, Володимирецький, Костопільський, Сарненський, Дубровицький р-ни та м. Рівне), Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Дніпропетровської, Хмельницької, Полтавської, Кіровоградської областей та м.Київ.

ФОТО: Музейні гостини у Рівному 2014






На правах реклами