Ми у Facebook
18.05.2014, 10:26

На Рівненщину прислали книжку... з наркотиками [+Фото]

Для засуджених Городищенської колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області надійшли посилки із наркотиками.
До Городищенської колонії №96, що на Рівненщині, для засуджених надійшли посилки із наркотиками. Виявити та вилучити їх вдалося працівникам колонії під час ретельного догляду вмісту посилок, які надійшли з Львівської та Харківської областей, повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області.

На Рівненщині знайшли артилерійські снаряди

«У посилці, яка надійшла до установи з Львівської області в обгортці книги «Крик Душі» було виявлено речовину білого кольору невідомого походження», - повідомляє в.о. начальника Городищенської колонії Юрій Луцук.

ВІДЕО - Сарненський активіст про бурштин: "Ви повинні приймати закони, які ми хочемо"

«Посилка з Харківської області містила у собі продукти харчування, серед яких були дві упаковки чорного меленого перцю – саме в них і було виявлено речовину сірого кольору невідомого походження», - розповів далі в.о. начальника Городищенської колонії.

Рівненщина: що згоріло за добу



Рівнянин провалився у 4-метрову яму на Соборній [+Фото]

Про знахідки було повідомлено співробітників РВ УМВС України в Рівненській області, а вилучені речовини направили на експертизу.

До слова, за передачу наркотиків до місць позбавлення волі передбачена кримінальна відповідальність (ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна).





На правах реклами