Ми у Facebook
18.05.2014, 18:52

ВІДЕО: Депутат Рівнеради Олександр Лащук: Я ненавиджу всіх нардепів від Рівненщини [+Відео]

Що сказав найскандальніший депутат Рівнеради на найскандальнішому Народному вічі у Рівному?
Депутат Рівнеради, голова обласної організації Народного Руху України Олександр Лащук - автор багатьох резонансних заяв і фігурант багатьох гучних дискусій. Народне віче, яке відбулось на майдані Незалежності у Рівному 18 травня з приводу призначення Миколи Щирука начальником рівненської міліції, також вийшло гучним і резонансним - певно, найскандальнішим за всю історію проведення віч у Рівному з листопада минулого року. Проте, Олександр Лащук на Народному вічі 18 травня, хоч і зробив низку гучних заяв, проте водночас закликав присутніх до зваженості, аби своїми радикальними діями не нашкодити Україні.

ВІДЕО: суперечки між прихильниками і противниками Миколи Щирука на майдані Незалежності у Рівному

- Є дві групи людей, два клани, які борються за посаду начальника міліції, і ви повинні це розуміти, - звернувся до присутніх Олександр Лащук. - Я ненавиджу всіх депутатів Верховної Ради від Рівненщини, я ненавиджу цю владу, що зараз керує, але я не піду завтра на такі речі, які будуть шкодити нашій державі - пікетування АЕС чи блокування автошляхів. Тому що окупант реально працює в Україні, і ми повинні сьогодні думати, щоб своїми діями не нашкодити національним інтересам.

ВІДЕО: Миколи Щирук на Народному вічі у Рівному

Що ще сказав Олександр Лащук і чому він дав надзвичайно гостру критичну оцінку діям голови Рівненської обласної ради Михайла Кириллова - дивіться далі на відео!

ВІДЕО ВИСТУПУ ОЛЕКСАНДРА ЛАЩУКА





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ