Ми у Facebook
21.05.2014, 13:00

"Доба вибору": журналісти допоможуть рівнянам дізнатись все про вибори Президента [Анонс]

Максимум інформації про хід позачергових виборів Президента України на Рівненщині повідомлять інтернет-користувачам і телеглядачам Рівненщини журналісти Видавничого дому "ОГО" і телеканалу "Рівне 1" у рамках традиційного проекту "Доба вибору" у неділю, 25 травня.
Упродовж усього дня голосування та після його завершення журналісти висвітлюватимуть його перебіг та підсумки на порталі OGO.ua, а також на сайті та в ефірі телеканалу "Рівне 1".

ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": телеміст Рівне - Харків - Черкаси

- Проект “Доба вибору” вперше був реалізований у 2006 році, — коментує головний редактор Видавничого дому “ОГО” Віталій Голубєв. — Згодом ми продовжили роботу в такому форматі під час позачергових парламентських виборів у 2007-му та позачергових виборів міського голови Рівного у 2008-му. Відтоді кожні вибори для нас - це безумовно "Доба вибору": журналісти "ОГО" та "Рівне 1" готують максимум оперативної та корисної інформації для рівнян та мешканців інших регіонів, які, завдяки можливостям інтернету, слідкують за перебігом виборів на Рівненщині. Прагнемо бути джерелом інформації номер один про вибори на Рівненщині для всіх, кого цікавить їхній хід. Над цим і працюватимемо 25 травня.

"ТелеМайдан": телеміст "Рівне - Запоріжжя" на "Рівне 1" [+Відео]

Отож, упродовж дня виборів найсвіжіша інформація оперативно з’являтиметься на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua. О 16.45 і 18.45 на телеканалі «Рівне 1” вийдуть спецвипуски “Новин Рівного”, а о 20.00 – спецвипуск політичного ток-шоу “ТелеМайдан”, де, в рамках "Доби вибору", говоритимуть уже про перші результати президентських перегонів із тими, хто був до них причетним. Згодом найцікавіша інформація, зібрана журналістами в день виборів, разом із післявиборчими коментарями та аналітикою, потрапить до свіжих випусків газет “ОГО” та “Рівненська газета”.

ВІДЕО - Депутати Рівнеради на "ТелеМайдані" про рівненський бурштин і незаконні будівництва

Отож, слідкуйте за ходом президентських виборів на Рівненщині разом із журналістами "ОГО" та "Рівне 1" у проекті "Доба вибору"! І доповнюйте нашу інформаційну картину в коментарях на порталі або ж пишіть нам на info@ogo.ua





На правах реклами