Ми у Facebook
19.05.2014, 12:29

У Рівному обговорили можливості та загрози для бізнесу [Фото+Відео]

Власники та директори підприємств Рівненщини, фахівці з менеджменту і маркетингу, експерти й науковці зібралися на бізнес-конференцію "Міжнародний маркетинг і digital-стратегія". Учасники конференції дали оцінку перспективам і загрозам для бізнесу в нових політичних та економічних умовах України.
16 травня у конференц-залі Національного університету водного господарства та природокористування зібралися для участі у конференції власники та директори підприємств Рівненщини, фахівці з менеджменту і маркетингу, громадські діячі, експерти й науковці.

Більше фото

Найважливіші питання, що обговорювалися на конференції: які можливості отримає малий і середній бізнес внаслідок асоціації з ЄС? Як використати ці можливості? Як залучити інвестиції невеликим компаніям? Як підпримець може перейти на цифрові технології? Чи потрібна digital-стратегія малому бізнесу?

Відео - Виступ Сергія Паладійчука: Рівне ХХІ - стратегічне позиціонування

На конференції виступив народний депутат України Юрій Благодир з темою "Розвиток малого та середнього бізнесу в контексті євроінтеграції". Цікавими та змістовними були доповіді члена наглядової ради групи компаній "Монстера" Михайла Корилкевича – "Приватне і публічне розміщення цінних паперів українських компаній на міжнародних фінансових ринках", депутата Рівнеради Сергія Паладійчука – "Рівне ХХІ: стратегічне позиціонування", власника інтернет-проекту Itferma Олексія Кучми – "Digital-стратегія: рішення для малого бізнесу".
Також Олексій Кучма анонсував наступну подію Аналітичної групи "Стратегіко" - тренінговий курс "Практичні прийоми інтернет-маркетингу".


Нардеп Юрій Благодир: Бізнес і євроінтеграція

Темі актуальних проблем місцевого бізнесу та шляхів їх вирішення був присвячений виступ представника Рівненського центру сприяння бізнесу Сергія Ващука. Питання залучення інвестицій та їх вплив на розвиток ділової активності порушив директор ДБУ "Рівненський регіональний центр з інвестицій та розвитку" Олександр Осовець.

Більше фото

Віце-президент Української Асоціації Маркетингу Олександр Гладунов виступив з коротким анонсом концепції "Бізнес: рецепт вічної молодості".





На правах реклами